Поликарбонат (PC) – макролон


Описание

Плътните листове, изработени от поликарбонат (PC) Макролон са полирани, прозрачни, UV стабилизирани материали с несравнима ударна здравина и завидни физични свойства при съпоставка с подобни продукти от същия клас.

Макролон – поликарбонат от ново поколение

Листовете от Макролон имат отлични показатели на горене и висока оптична чистота. Материалът издържа температури между -100 ºC и +120ºC.

Приложение

Висококачественият поликарбонат е изключително подходящ за изработка на детайли за фармацевтичната и медицинска апаратура, както и за хранително-вкусовата промишленост, особено за механизми, които изискват точност. Материалът е с висока механична якост и осигурява 100-процентова прецизност при оразмеряване.

Макролон UV:
марколон UV е поликарбонатен монолитен лист, с подобрена UV-защита и от двете страни. На всичкото отгоре, тя предлага добра прозрачност, изключителна устойчивост на удар, висока устойчивост на температура и добро поведение при огън.
Плътност: 1,20 г / cm³
Светлинна трансмисия (при 3 мм):
– clear 2099: 87%
– white 2130: 30%
– white 2150: 50%
– bronze 2850: 50%
– grey 2760: 62%
– green 2650: 77%
– blue 2550: 61%

Макролон GP:
Макролон GP е монолитен поликарбонат лист, с добра прозрачност, изключителна устойчивост на удар, висока устойчивост на температура и добро поведение при огън.

Запитване за продукта

Полетата отбелязани с * са задължителни

  Име *

  Телефон

  E-mail *

  Относно *

  Вашето запитване *

  Съгласен/на съм личните ми данни да бъдат обработени за целите на запитването