Полиуретан


Полиуретанът е вид полимер или полиестер, в чийто състав влизат алкохоли и изоамини.
Обликос 96 предлага разновидност на полиуретана, която е на границата между пластмасите и каучука. Техническите му параметри са на Еластомер с твърдост по Шор 20-97-ми клас А и 40-90-ти клас D.
Сред предимствата му е високата му износоустойчивост, както и впечатляващата му устойчивост на много ниски и на високи температури в диапазона от – 40 до 100 С. Не подлежи на изменение при високо натоварване, влага, както и на среда на разтворители или маслена среда.

Приложения

Намира приложение в различни видове продукти като инженерни детайли, облицоване на метални колела, ролки, както и за изделия в различни промишлености като кожарска, стъкларска, хартиена, текстилна, автомобилна и много други.

полиуретан
Изделия

Изделия от полиуретан

Изделията от полиуретан имат преимуществото да са със значително по-дълъг живот и устойчивост в сравнение с каучуковите и металните в съответните сфери. Изработените от него куплонги, антивибрационни подложки, пръстени, съединители, уплътнители, ролки ще Ви служат дълго и безпроблемно.
Не само ще разполагате с качествени и трайни изделия, но и ще се убедите в практичността на този материал, тъй като с него ремонтът на машините отнема много по-малко сервизно време. А работата съответно е много по-качествена и производителна.
Предлаганият от нас полиуретан е под формата на тръби, пръти, плочи, както и на готови изделия. Свържете с нас, без да се колебаете, и задайте въпросите си относно специфичните потребности на Вашето производство!

Запитване за продукта
Полетата отбелязани с * са задължителни

  Име *

  Телефон

  E-mail *

  Относно *

  Вашето запитване *

  Съгласен/на съм личните ми данни да бъдат обработени за целите на запитването